Za 90kn mjesečno* "druži" se samnom online svake prve subote u mjesecu od 10h do 17h

Zašto bi se netko samnom družio cijeli dan u subotu?

Za one koji me ne znaju - tko sam ja?

Davor Debrecin = kao Debrecinke, ne? Zadnjih 15 godina se bavim digitalnim marketingom (od srednje škole, a sada sam u 30-ima), a zadnjih 7 godina vodim i razvijam svinaweb, najveću online platformu za digitalni marketing u ex-YU regiji (preko 700 klijenata i 500 polaznika Akademije). Manijakalno radim i učim, a s ovim novim programom po prvi puta ću praktično prenositi svoje znanje iz poduzetništva, marketinga i razvoja softvera. Strastveno pratim sve najmodernije trendove, odnosno u prenesenom značenju - ja sam ti jedan veliki štreber i geek. ;)

Prijavi se

Što ćemo raditi svake prve subote?

Svake prve subote u mjesecu, krećemo u 10h ujutro kada se spajaš na YouTube live stream (možeš ostati i u krevetu, što se mene tiče). Link ti šaljem dan prije, a sve što trebaš imati spremno je komp ili mobitel s internet vezom te oslobođenu subotu od 10h do 17h. Radit ćemo svašta od toga kako osmisliti i isplanirati uspješan digitalni biznis do razvoja alata za boljim upravljanjem vremena. Bit će vrlo interaktivno na način da ćeš preko Instagrama i raznih drugih alata moći sudjelovati u radionici i zadacima. Nakon svake radionice bit ćeš značajno upgradean s digitalnim vještinama. A bit će ti nadam se i zabavno. ;)

Prijavi se
 • Svaka prva subota u mjesecu

  Tada i ja imam vremena posvetiti cijeli jedan dan, što je bolje nego da smo više puta mjesečno po malo.
 • Sve je online preko YouTubea

  Live streamovi nisu neka novost, ali bitno je za napomenuti - sve ćeš pratiti preko Interneta, odnosno preko YouTubea.
 • Od 10h do 17h

  Cijela subota, od 10h do 17h. Možda neki puta i dulje, tko zna? I ručat ćemo zajedno. Virtualno naravno.
 • Pristup preko zatvorene aplikacije

  Uz LIVE stream, dobit ćeš pristup aplikaciji gdje će te dočekati zatvoreni forum za sve diskusije i pitanja.

Prijavi se, vidi o čemu se radi, odluči naknadno!

Nije mi cilj previše se truditi objasniti što ćemo sve raditi na ovim radionicama. Ako sam te zainteresirao (ili me već dobro znaš preko svinaweba) i ako smatraš da bi ti bilo korisno učiti od mene, prijavi se bez rizika jer ako ti se ne svidi prva radionica, možeš dobiti povrat svoje uplate. U što iskreno sumnjam, ali eto - da imaš sigurnost i da te poteknem na mali rizik. ;)

*Cijena od 90kn mjesečno ili 900kn godišnje vrijedi za sve koji se prijave do 31.12.2018. Nakon toga skače na 190kn mjesečno, zato požuri!